1. Trakteer je huid op stoom

Door de huid te stomen worden de gifstoffen weggespoeld en voelt je huid strakker aan. Geweldig als een snelle oplossing, geef jezelf een gezichtsbehandeling van 10 minuten, of je kunt je hele lichaam met stoom douchen voor een completere huidverstevigende behandeling.

2. Ga sulfaatvrij.

Sulfaat of natriumlaurylsulfaat wordt in veel cosmetische en haarproducten gebruikt vanwege het gewilde rijke schuim en schuim. Maar zijn de voordelen de risico’s waard? Deze chemische stof is zeer uitdrogend en irriterend voor de huid en het haar van Opalescence Wittenende Gels en verwijdert de natuurlijke lichaamsoliรซn die de zonde vochtig houden.

3. Wees voorzichtig met huismiddeltjes.

Heb je gehoord van deze populaire huismiddeltjes??

EI GEZICHTSVERZORGING
Neem een rauw ei en breek het en bewaar alleen het eiwit. Voeg de witte lagen toe die aan de binnenkant van de shell-mix zijn geplakt en breng aan op je gezicht. Terwijl het ei droogt, voel je dat het de huid strakker maakt. Laat 10-15 minuten intrekken en spoel af met lauw water.

BANANEN MASKER
Pureer een banaan tot een pasta en verdeel over je hele gezicht. Laat het bananenmasker 10-15 minuten op de huid zitten en spoel het vervolgens af met lauw water.

KOFFIE MASKER
Waarom je gebruikte koffiemaling ‘s ochtends verspillen, gebruik ze als een revitaliserend gezichtsmasker om wakker te worden en de huid steviger te maken. Meng 1/4 kopje gebruikte koffiedik met een eiwit en verdeel het over het hele gezicht. Laat het masker ongeveer 10-15 minuten drogen en spoel het vervolgens af met warm water.

BEREIDING H
Veel oude vrouwenverhalen beweren Prep H te mengen met je dagelijkse vochtinbrengende crรจme of zelfs met Visine om rond de ogen te kloppen voor stevigheid. De Visine-versie helpt ook bij puistjes. Prep H veranderde echter zijn formulering en de resultaten zijn nu twijfelachtig. Bovendien is dit bedoeld voor een “noodbehandeling”, niet elke dag, aangezien langdurig gebruik een schilferige, geรฏrriteerde huid kan veroorzaken. Ten slotte, als je deze afschuwelijke remedie moet proberen, zorg er dan voor dat je de crรจme gebruikt en niet de vette en glimmende zalf.

We houden allemaal van de gedachte om geld te besparen en holistisch te zijn, maar het gebruik van producten die rond de koelkast en onze kasten liggen, is misschien niet hygiรซnisch voor onze tere huid. Waarom een infectie riskeren als er huidverzorgingsproducten zijn die zijn ontworpen en geformuleerd met ingrediรซnten waarvan bekend is dat ze heilzaam zijn voor onze huid – vooral als het product klinisch is getest om dit te ondersteunen. Daarom kies ik Instante’ om mijn gezicht en oogcontouren in slechts enkele minuten te verstevigen.

4. Scrub de huid wekelijks

Exfolieer de huid een of twee keer per week als een goede voorbereiding om de huid te absorberen en om de opname van verstrakkings- en verstevigende behandelingen door de huid te bevorderen.

5. Verminder blootstelling aan de zon.

Blootstelling aan de zon is de ergste vijand van de huid. Schade door UV-licht breekt de elastine van de huid af, waardoor de huid gaat verslappen en uitrekken, wat een gebrek aan stevigheid betekent.

6. Rook niet.

Herhaaldelijk tuiten van de lippen rond een sigaret veroorzaakt lijntjes en rimpels. Bovendien droogt roken de huid uit, waardoor de huid droog wordt en vatbaar wordt voor beschadiging. Ten slotte kleurt de nicotine de huid geel.

7. Drink meer water

Houd je huid gehydrateerd met de drank van de natuur: water. Een vochtarme huid is minder elastisch en vatbaarder voor rimpels en beschadigingen. Nog een dranktip: beperk alcohol die de huid uitdroogt. Alcohol vergroot de bloedvaten nabij het huidoppervlak, waardoor jeuk, ongelijkmatige teint en rode vlekken ontstaan – niet mooi!